Uzun, ince bir yoldayım...

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers

9 Ocak 2010 Cumartesi

Yeni Oyun Matım

Nihayet oyun köşem için gerekli olan oyun matım hazırlandı. Kat kat battaniyelerden, sürekli bozulan çarşaflardan, yumuşak-sert geçişlerden kurtulduk.

Annemin uzun incelemeleri ve kararsızlığı nedeniyle epey bir beklemiştik siparişi. Önce IKEA'dan bir sünger yatak alacaktı, vazgeçti. Sonunda döşemecimize siparişini verdi. Siparişin hazırlanması da kumaşı bulamadıklarından 3 hafta sürdü.

Neyse geç olsun, güç olmasın; süper bir mat geldi eve. Bence iyi bir tasarım ve temiz bir işçilik oldu. Fikir annemden, yapımı döşemecimizden :)



Mat, iki bölümden oluşuyor. Toplam ölçüsü 120 x 140 cm. Odam küçük olduğu için orada iki katlı olarak kullanacağım; salondayken de tek kat olarak. Tek katın yüksekliği ise 5 cm. İki parçayı birleştirense kumaş kalıbının kendisi. Kumaş olarak boğmayan, koyu renk pamuklu keten, sünger olarak yarı-sert cins kullanıldı. Annem yedek örtü de diktirdi. Bu arada özel yapım olduğundan fiyatı 200TL ama değdi.

Biz bu işten çok memnun kaldık :) Şimdi sırada oyun köşemin diğer öğesi olan ayna var.

Faydalar: özgürce hareket edebilme; merak, dinleme, izleme kabiliyetini geliştirme; ailenin bir parçası olduğunu hissetme

3 yorum:

ElfAna dedi ki...

gule gule kullansin minik:)

Hülya Cinsçiçekçi dedi ki...

aa ansi deniz selam
blogger olduğunu bilmiyordum
annelerin blogunda YORUMUNU görünce farkettim
burdan da görüşmek güzel oldu
sevgiler

Ozguranne dedi ki...

Kesinlikle böyle bir ihtiyaç var. Üreticileri göreve çağırıyorum. Güle güle kullanın. sevgiler...